AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesinin içki içtiğini görmek

Kahve falında annesinin içki içtiğini görmek

Kahve falında annesinin içki içtiğini görmek huzurlu bir hayat süreceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, her anlamda güçleneceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına işarettir.

Kahve falında annesinin içki içtiğini gördüyseniz:

  • İlginç şekilde elinize geçecek veya ortaya çıkacak olan bilgiler veya haberler, her ne kadar çok hoş olmasa da veya oldukça ilginç bir zamanda yüzünü gösterse de, işinize yarayabilir.

Kahve falında annesinin içki içtiğini görmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında kocasını içki içerken görmek kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birinin içki içtiğini görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin içki içtiğini görmek eve huzurun ve bereketin geleceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine işaret eder.

Kahve falında zorla içki içirmek çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında içki içen erkek görmek sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında başka birinin içki içtiğini görmek sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, kimseyle konuşmaz olacağına işaret eder.

Kahve falında ölen birini içki içerken görmek faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir