AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah iç çamaşırı görmek

Kahve falında siyah iç çamaşırı görmek

Kahve falında siyah iç çamaşırı görmek ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah iç çamaşırı gördüyseniz:

  • Geçmiş tecrübeleriniz sizi kötü durumda kalmaktan kurtarabilir.

Kahve falında siyah iç çamaşır görmek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında siyah iç çamaşır giydiğini görmek bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah iç çamaşırı görmek karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, yeni planlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah kadın iç çamaşırı görmek rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına işarettir.

Kahve falında iç çamaşırda leke görmek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kirli iç çamaşırı yıkamak sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırı satın aldığını görmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında iç çamaşır yıkamak deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir