AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah iç çamaşır görmek

Kahve falında siyah iç çamaşır görmek

Kahve falında siyah iç çamaşır görmek kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, gayretlerinin ödüllendirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah iç çamaşır gördüyseniz:

  • Mistik olaylar ilginizi çekmeye başlayabilir.

Kahve falında siyah kadın iç çamaşırı görmek yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, karamsarlığa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah iç çamaşır giydiğini görmek sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, evde dinlenmek zorunda olacağına alamet eder.

Kahve falında siyah iç çamaşırı görmek yeni işlere girişileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah iç çamaşır görmek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında iç çamaşırının yırtıldığını görmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyi iç çamaşırıyla görmek iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında iç çamaşırını kirli görmek maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında hediye iç çamaşırı almak bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir