AnaSayfa / Genel / Kahve falında üst üste iç çamaşırı giymek

Kahve falında üst üste iç çamaşırı giymek

Kahve falında üst üste iç çamaşırı giymek artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, kendisi ile gururlanacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine işaret eder.

Kahve falında üst üste iç çamaşırı giymek gördüyseniz:

  • Yanlış nedenlerle imajınızı güçlendirmeniz durumunda, otorite konumundaki kişilerle veya resmi kurum ya da kuruluşlarla ilişkilerinizde çıkmazlar oluşabilir.

Kahve falında üst üste iç çamaşırı giymek sorunlarının da son bulacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üst üste çorap giymek çok büyük bir aşk yaşanacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üst üste ceket giymek insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, iyi geçineceğine delalet eder.

Kahve falında üst üste ayakkabı giymek üzüleceğine ve yıkılacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına işarettir.

Kahve falında üst üste pantolon giymek çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki ayakkabıyı üst üste giymek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üst üste gömlek giymek yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine işaret eder.

Kahve falında üst üste kazak giymek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir