AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni iç çamaşır görmek

Kahve falında yeni iç çamaşır görmek

Kahve falında yeni iç çamaşır görmek hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında yeni iç çamaşır gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz kimselere danışmaktan çekinmeyin.

Kahve falında yeni iç çamaşırı almak işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni iç çamaşırı görmek sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına yorulur.

Kahve falında yeni iç çamaşır görmek hayırlı kararlar alacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine işarettir.

Kahve falında pembe iç çamaşırı giymek keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üst üste iç çamaşırı giymek geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iç çamaşır asmak güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırı giydiğini görmek sosyal hayatını da askıya alacağına, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında iç çamaşırı asmak zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir