AnaSayfa / Genel / Kahve falında iç çamaşırının yırtıldığını görmek

Kahve falında iç çamaşırının yırtıldığını görmek

Kahve falında iç çamaşırının yırtıldığını görmek çok hayırlı işlere girileceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iç çamaşırının yırtıldığını gördüyseniz:

  • İlginç yerlere yapılacak ziyaretler yaratıcılığınızı arttırabilir.

Kahve falında iç çamaşırının yırtıldığını görmek yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iç çamaşırıyla gezmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında bayan iç çamaşırı görmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına delalet eder.

Kahve falında yıkanmış iç çamaşırı görmek hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırı satmak çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine yorulur.

Kahve falında iç çamaşırını değiştirmek gidilecek yönün belirleneceğine, sevdiği kişileri de yanına alacağına delalet eder.

Kahve falında birine iç çamaşırı vermek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında turuncu iç çamaşırı görmek alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir