AnaSayfa / Genel / Kahve falında iç çamaşırında kurt görmek

Kahve falında iç çamaşırında kurt görmek

Kahve falında iç çamaşırında kurt görmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, geçim kolaylığı yaşayacağına, duygularını açığa vuracağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, iş hayatının düzeleceğine işarettir.

Kahve falında iç çamaşırında kurt gördüyseniz:

  • Faal olma arzunuz eskisinden daha çoğalacağından başarı hırsına kapılabilirsiniz.

Kahve falında iç çamaşırında kurt görmek işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına inanılır.

Kahve falında iç çamaşırı vermek ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, her işinde hayırla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini iç çamaşırıyla görmek moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine alamet eder.

Kahve falında dantel iç çamaşırı görmek toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında iç çamaşırını ters giymek yüzünün de güleceğine, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırla dolaşmak el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iç çamaşırı kesmek daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz erkek iç çamaşırı görmek çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir