AnaSayfa / Genel / Kahve falında iç çamaşırı kesmek

Kahve falında iç çamaşırı kesmek

Kahve falında iç çamaşırı kesmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, sürekli tartışacağına, emellere ulaşılacağına, sevinçli haberlere delalet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırı kesmek gördüyseniz:

  • Ufak tefek işler için emek harcamaya gerek olmayabilir.

Kahve falında iç çamaşırı kesmek sevilen bir kişi olunacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek iç çamaşırı yıkamak uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, etrafındaki insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz iç çamaşırı giymek sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, bir şeyden sorumlu tutulduğuna delalet eder.

Kahve falında iç çamaşırı almak dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına rivayet eder.

Kahve falında iç çamaşırına büyük abdest yapmak yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına delalettir.

Kahve falında pembe iç çamaşırı görmek işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine işarettir.

Kahve falında iç çamaşırla gezmek kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına delalettir.

Kahve falında iç çamaşırının yırtık olduğunu görmek hayal kırıklığına uğratılacağına, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir