AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini iç çamaşırıyla görmek

Kahve falında birini iç çamaşırıyla görmek

Kahve falında birini iç çamaşırıyla görmek ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, zorlukların son bulacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini iç çamaşırıyla gördüyseniz:

  • Hadsiz cümleler kuran veya ölçüsüz istekleri olan kişilere politik davranmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında bir kadını iç çamaşırıyla görmek kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırı seçmek maddi ve manevi olarak sevineceğine, beden sağlığının zarar göreceğine delalet eder.

Kahve falında iç çamaşırlı olmak sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırı istemek atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırı çalmak iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına işarettir.

Kahve falında iç çamaşırı aldığını görmek sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine delalet eder.

Kahve falında iç çamaşırını kirli görmek içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına alamet eder.

Kahve falında temiz beyaz iç çamaşırı görmek uzun süre işsizlik çekeceğine, yeni bir iş olanağı yakalamaya delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir