AnaSayfa / Genel / Kahve falında iç çamaşırı vermek

Kahve falında iç çamaşırı vermek

Kahve falında iç çamaşırı vermek sağlık sorunlarının şifa bulacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, fakirlikten kurtulacağına, maddi zarara uğrayacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine delalettir.

Kahve falında iç çamaşırı vermek gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde kalabalık bir ortamda istediğiniz kimselerle birlikte olmanız olasıdır.

Kahve falında iç çamaşırlı olduğunu görmek başarısının artacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı iç çamaşırı almak uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında kirli erkek iç çamaşırı görmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına işaret eder.

Kahve falında iç çamaşırı yıkamak evde dinlenmek zorunda olacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına işarettir.

Kahve falında kendi iç çamaşırını görmek onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeği iç çamaşırlı görmek gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine tabir olunur.

Kahve falında ıslak iç çamaşırı görmek yeni bir işe girileceğine, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliyi iç çamaşırıyla görmek ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir