AnaSayfa / Genel / Kahve falında ibrikle su taşımak

Kahve falında ibrikle su taşımak

Kahve falında ibrikle su taşımak dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, borçlarının biteceğine, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, kazançlı bir işe girileceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına rivayet eder.

Kahve falında ibrikle su taşımak gördüyseniz:

  • İkili ilişkiler, iş birlikleri veya ortaklıklar hassasiyet içeriyor.

Kahve falında ibrikle su taşımak masraflarının azalacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına delalettir.

Kahve falında su ibriği görmek bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, hile ile mal elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında su dolu ibrik görmek sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında altın ibrik görmek kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gümüş ibrik görmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına işarettir.

Kahve falında elinde su taşımak kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye su taşımak çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kova su taşımak çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, her istediğini alabileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir