AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş ibrik görmek

Kahve falında gümüş ibrik görmek

Kahve falında gümüş ibrik görmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, ne yapacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gümüş ibrik gördüyseniz:

  • Çözüm üretirken bazı prensiplerinizde ödün vermemek için çaba göstermenizde fayda var.

Kahve falında gümüş ibrik görmek yokluk çekmeyeceğine, sevgi ve hürmet göreceğine yorulur.

Kahve falında su ibriği görmek kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ibrikle su taşımak haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına inanılır.

Kahve falında su dolu ibrik görmek karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, nazara geleceğine inanılır.

Kahve falında altın ibrik görmek işlerin devam edeceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında gümüş tesbih görmek maddi gücünün de daimi olacağına, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gümüş hançer görmek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına tabir olunur.

Kahve falında gümüş muska görmek hiç beklenmedik şeyler yapacağına, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir