AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın ibrik görmek

Kahve falında altın ibrik görmek

Kahve falında altın ibrik görmek makbul olandan vazgeçmeyeceğine, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yollarının açılacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine delalet eder.

Kahve falında altın ibrik gördüyseniz:

  • Dostlarınızla olan ilişkileriniz değişik seviyelerdedir.

Kahve falında altın ibrik görmek çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca yorulmaktadır.

Kahve falında gümüş ibrik görmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, yüksek mevkilere getirileceğine işarettir.

Kahve falında ibrikle su taşımak esenliğe ve feraha kavuşacağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine işarettir.

Kahve falında su dolu ibrik görmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında su ibriği görmek kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kelleli altın görmek sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında altın sandık görmek hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında binanın altında kalmak gelirinin giderinden fazla olacağına, kurtuluşu bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir