AnaSayfa / Genel / Kahve falında su ibriği görmek

Kahve falında su ibriği görmek

Kahve falında su ibriği görmek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, hayata karşı cesaretini kıracağına, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere alamet eder.

Kahve falında su ibriği gördüyseniz:

  • Son dakika değişikliklerinin planlarınızı bozmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında su ibriği görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında su dolu ibrik görmek olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ibrikle su taşımak daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında gümüş ibrik görmek insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına yorulur.

Kahve falında altın ibrik görmek neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su dolu mağara görmek evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında bir insana su vermek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babaya su vermek finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir