AnaSayfa / Genel / Kahve falında arapça fe harfi görmek

Kahve falında arapça fe harfi görmek

Kahve falında arapça fe harfi görmek mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, mevki makam sahibi olunacağına, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arapça fe harfi gördüyseniz:

  • Sağlığınız iyi sayılır; bazen başağrıları çekebilirsiniz.

Kahve falında arapça fe harfi görmek bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında feyz almak rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine işarettir.

Kahve falında istanbulun fethini görmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına yorulur.

Kahve falında ya fettah okumak yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına yorulur.

Kahve falında fethullah hocayı görmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fethullah güleni görmek çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ya fettah ismini görmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında fethullah hoca efendiyi görmek zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir