AnaSayfa / Genel / Kahve falında ya fettah ismini görmek

Kahve falında ya fettah ismini görmek

Kahve falında ya fettah ismini görmek sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ya fettah ismini gördüyseniz:

  • İleride sorun yaşayacağınız borçlar altına girmeden veya ödemekte zorlanacağınız şeyler almadan önce iyi düşünün.

Kahve falında istanbulun fethini görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ya fettah ismini görmek işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, sorunların büyük darbeler vuracağına delalet eder.

Kahve falında arapça fe harfi görmek mutluluk dolu günler yaşanacağına, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında feyz almak seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine yorulur.

Kahve falında fethullah güleni görmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında fethullah hocayı görmek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında fecr suresi okumak aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fethullah hoca efendiyi görmek çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir