AnaSayfa / Genel / Kahve falında feyz almak

Kahve falında feyz almak

Kahve falında feyz almak el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, üzerindeki yükten kurtulacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında feyz almak gördüyseniz:

  • Her ne kadar atmosfer kuralları çiğnemek, dengesiz veya istikrarsız davranmak konusunda herkesi teşvik etse de, mevcut durumların sizi engelleyen veya kısıtlayan tarafları ya da sınırları konusunda gerçekçi olmanız gerekiyor.

Kahve falında fecr suresi okumak hiç istemediği işlere gireceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında fethullah hoca efendiyi görmek ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında arapça fe harfi görmek arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında feyz almak zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında istanbulun fethini görmek manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında fethullah hocayı görmek bir sebeple işsiz kalınacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına alamet eder.

Kahve falında ya fettah ismini görmek yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine işarettir.

Kahve falında ya fettah okumak çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir