AnaSayfa / Genel / Kahve falında ya fettah okumak

Kahve falında ya fettah okumak

Kahve falında ya fettah okumak bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine işarettir.

Kahve falında ya fettah okumak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız ya da çalıştığınız yerde bazı değişiklikler yaparak masrafları kısabilirsiniz.

Kahve falında ya fettah okumak geçim derdi çekeceğine, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına delalet eder.

Kahve falında fecr suresi okumak büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına tabir olunur.

Kahve falında ya fettah ismini görmek sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında feyz almak gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine inanılır.

Kahve falında arapça fe harfi görmek borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında fethullah güleni görmek çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında fethullah hocayı görmek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında istanbulun fethini görmek zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir