AnaSayfa / Genel / Kahve falında fethullah hocayı görmek

Kahve falında fethullah hocayı görmek

Kahve falında fethullah hocayı görmek kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına delalettir.

Kahve falında fethullah hocayı gördüyseniz:

  • Aşktan yana olan şansınızı ihmalkar davranışlarınızla geri tepmemelisiniz.

Kahve falında fethullah hocayı görmek ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fethullah hoca efendiyi görmek istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında istanbulun fethini görmek çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ya fettah ismini görmek elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ya fettah okumak rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında arapça fe harfi görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında fecr suresi okumak iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fethullah güleni görmek hem de iş hayatına yansıyacağına, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir