AnaSayfa / Genel / Kahve falında fethullah güleni görmek

Kahve falında fethullah güleni görmek

Kahve falında fethullah güleni görmek hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, çok güzel adımlar atılacağına, aldığı borçların katbekat artacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fethullah güleni gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler vermeden ya da girişimlerde bulunmadan önce iyi düşünün.

Kahve falında fethullah güleni görmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında fecr suresi okumak oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında ya fettah okumak yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında fethullah hocayı görmek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, bahtın açılacağına alamet eder.

Kahve falında arapça fe harfi görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, her açıdan farklılıklar olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında istanbulun fethini görmek çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında feyz almak yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine yorulur.

Kahve falında fethullah hoca efendiyi görmek eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir