AnaSayfa / Genel / Kahve falında fethullah hoca efendiyi görmek

Kahve falında fethullah hoca efendiyi görmek

Kahve falında fethullah hoca efendiyi görmek dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, bazı ortak işlere gireceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fethullah hoca efendiyi gördüyseniz:

  • Akşama bir dedikodu sizi şaşırtabilir.

Kahve falında fethullah hoca efendiyi görmek bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fethullah hocayı görmek yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında feyz almak alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında istanbulun fethini görmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine işaret eder.

Kahve falında ya fettah okumak maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında ya fettah ismini görmek uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arapça fe harfi görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına delalettir.

Kahve falında fecr suresi okumak hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir