AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığın kişiyle gülmek

Kahve falında hoşlandığın kişiyle gülmek

Kahve falında hoşlandığın kişiyle gülmek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına delalet eder.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle gülmek gördüyseniz:

  • Sıkıntılı koşuşturmalara eğilimlisiniz.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle gülmek kiracı olmaktan kurtulacağına, hararetli olayların meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyi evlenirken görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, yaklaşan güzel günlere alamet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişinin senden hoşlandığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle kavga etmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişiye sarıldığını görmek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına yorulur.

Kahve falında hoşlandığımız kişiyi görmek asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında hoşlandığın kişiyi öpmek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve fal sahibinin yardım edeceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına işarettir.

Kahve falında hoşlandığı kişiyle konuşmak işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir