AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığımız kişiyi görmek

Kahve falında hoşlandığımız kişiyi görmek

Kahve falında hoşlandığımız kişiyi görmek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, yaşamının tazeleneceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında hoşlandığımız kişiyi gördüyseniz:

  • İnsanlarla sürtüşme meylindesiniz.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle mesajlaşmak yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine yorulur.

Kahve falında hoşlandığın kişinin evine gitmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle çıkmak sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına yorulur.

Kahve falında hoşlandığı kişiyi öpmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına işarettir.

Kahve falında hoşlandığınız kişiyi görmek çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine delalet eder.

Kahve falında hoşlandığın kişiyi evlenirken görmek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle konuşmak millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine rivayet eder.

Kahve falında hoşlandığın kişinin başkasından hoşlandığını görmek sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir