AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığı kişiyle konuşmak

Kahve falında hoşlandığı kişiyle konuşmak

Kahve falında hoşlandığı kişiyle konuşmak keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, isteklerine kavuşacağına, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, huzurlu günlerin biteceğine, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine inanılır.

Kahve falında hoşlandığı kişiyle konuşmak gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınızı ya da iş hayatınızı ilgilendiren bir konu beklenmedik bir şekilde lehinize gelişme gösterebilir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle konuşmak kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle telefonda konuşmak ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, uzaktan haberler işiteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hoşlandığı kişiyle konuşmak iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında hoşlandığı erkekle telefonda konuşmak deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine inanılır.

Kahve falında hoşlandığın kızla konuşmak sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına alamet eder.

Kahve falında hoşlandığın biriyle konuşmak zenginliğinin artacağına, emrinde insan çalıştıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında hoşlandığın erkekle konuşmak üst üste birçok sorun yaşanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında hoşlandığı erkekle konuşmak işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, gülmeye hasret kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir