AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığın kişiye sarıldığını görmek

Kahve falında hoşlandığın kişiye sarıldığını görmek

Kahve falında hoşlandığın kişiye sarıldığını görmek kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, güzel bir evliliğe, kazancının hiç azalmayacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişiye sarıldığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda olumlu ilerleyip ilerlemediğiniz veya imkansız ya da saçma bazı konularda anlaşmaya varıp varmadığınız konusunda kafanızda soru işaretleriniz olabilir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle sarılmak bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, mesleğinde çok başarılı olacağına alamet eder.

Kahve falında hoşlandığın kişiye sarıldığını görmek tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişiye sarılmak kazancının eksileceğine, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında hoşlandığım kişiyi görmek ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında hoşlandığı kişiyle konuşmak kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişinin annesini görmek kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında hoşlandığın kişinin evine gitmek kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişi görmek ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir