AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığın kadını görmek

Kahve falında hoşlandığın kadını görmek

Kahve falında hoşlandığın kadını görmek düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında hoşlandığın kadını gördüyseniz:

  • Karşınızdaki insanın beklentileri sizin beklentilerinizle uyuşmayabilir.

Kahve falında hoşlandığın kadını görmek iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına delalet eder.

Kahve falında hoşlandığı kadını görmek bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir erkekten hoşlanmak aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, resmi bir göreve getirileceğine delalet eder.

Kahve falında hoşlandıgını görmek sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine delalet eder.

Kahve falında hoşlandığın erkek tarafından öpülmek onlara doyasıya sarılacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine işarettir.

Kahve falında başkasından hoşlanmak inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen fal sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine delalet eder.

Kahve falında hoşlandığın biriyle evlenmek dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında hoşlandığım kişi görmek biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir