AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı bir erkekten hoşlanmak

Kahve falında tanımadığı bir erkekten hoşlanmak

Kahve falında tanımadığı bir erkekten hoşlanmak malını, parasını ve işini kaybedeceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, kazancının çok daha fazla olacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine inanılır.

Kahve falında tanımadığı bir erkekten hoşlanmak gördüyseniz:

  • Fiziksel gücünüzü yeniden hissediyorsunuz.

Kahve falında tanımadığın erkekten hoşlanmak bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir erkekten hoşlanmak özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir erkekten hoşlanmak hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, uzak bir yola gidileceğine delalet eder.

Kahve falında tanımadığı birinden hoşlanmak dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına inanılır.

Kahve falında hiç tanımadığın birinden hoşlanmak işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın birinden hoşlanmak yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkekten hoşlandığını görmek üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın erkekle sarılmak para sıkıntısı çekeceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir