AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandıgını görmek

Kahve falında hoşlandıgını görmek

Kahve falında hoşlandıgını görmek bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, zor ve kötü günlerin geleceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında hoşlandıgını gördüyseniz:

  • Uzaklara kaçma isteği duyabilirsiniz.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle evlendiğini görmek başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında yabancı birinden hoşlanmak hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, haklılığının anlaşılacağına delalet eder.

Kahve falında hoşlandığın erkekle sarılmak cebinin para göreceğine, başarının adım adım yaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında hoşlandığım kişiyi görmek ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin başkasından hoşlandığını görmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında hoşlandın kişiyi görmek duymadığı sözleri duyacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığı insanı görmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına delalettir.

Kahve falında eski hoşlandığın kişiyi görmek helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir