AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığı kadını görmek

Kahve falında hoşlandığı kadını görmek

Kahve falında hoşlandığı kadını görmek her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, kalabalıktan uzak olacağına, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında hoşlandığı kadını gördüyseniz:

  • Mutluluk tanımınıza uyan gelişmeleri destekleyen düzenlemeleri uygulamak üzere sıraya koymanızda fayda var.

Kahve falında hoşlandığı kadını görmek işinin gücünün rast gideceğine, bol dua edeceğine işarettir.

Kahve falında hoşlandığın kadını görmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine alamet eder.

Kahve falında hoşlandığı kişiyi görmek de rahatının yerine geleceğine, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine işarettir.

Kahve falında hoşlandığım kişi görmek yeni bir eve ve semte taşınılacağına, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında yabancı birinden hoşlanmak kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine delalettir.

Kahve falında bir erkeğin senden hoşlandığını görmek işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına alamet eder.

Kahve falında hoşlandığı erkeğin elini tutmak sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın birini öpmek adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir