AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığın erkek tarafından öpülmek

Kahve falında hoşlandığın erkek tarafından öpülmek

Kahve falında hoşlandığın erkek tarafından öpülmek bereket ve huzur geleceğine, işe gösterilen ilginin artacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın erkek tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası problemlere neden olabilir.

Kahve falında hoşlandığı erkek tarafından öpülmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında hoşlandığın erkek tarafından öpülmek sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında hoşlandığı kişi tarafından öpülmek şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, onlardan medet umacağına tabir olunur.

Kahve falında bir erkekten hoşlandığını görmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine işaret eder.

Kahve falında hoşlandıgı erkek görmek kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına inanılır.

Kahve falında erkekten hoşlanmak kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hoşlandığı erkeğin elini tutmak çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın erkekten hoşlanmak durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir