AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığı erkeğe sarılmak

Kahve falında hoşlandığı erkeğe sarılmak

Kahve falında hoşlandığı erkeğe sarılmak fal sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, çarelere kavuşacağına, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında hoşlandığı erkeğe sarılmak gördüyseniz:

  • Belli belirsiz bir huzursuzluk hissedilebilir.

Kahve falında hoşlandığın erkekle sarılmak ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında hoşlandığı erkeğe sarılmak bazen de rahat geçeceğine, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında hoşlandığın erkeğe sarılmak dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında hoşlandığı birine sarılmak malvarlığının artacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında hoşlandığın kıza sarılmak yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine tabir olunur.

Kahve falında hoşlandığın kişiye sarıldığını görmek yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına işarettir.

Kahve falında hoşlandığın kişiye sarılmak kara ve yaslı günler geçireceğine, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine işarettir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle sarılmak sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir