AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin hoşlandığını görmek

Kahve falında bir erkeğin hoşlandığını görmek

Kahve falında bir erkeğin hoşlandığını görmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, hastalıklarını yeneceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine inanılır.

Kahve falında bir erkeğin hoşlandığını gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun, siz, doğru şekilde davranmalısınız.

Kahve falında hoşlandığı erkekle telefonda konuşmak çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına inanılır.

Kahve falında hoşlandığı erkeğin elini tutmak elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında hoşlandığın erkeğe sarılmak bekarsa evleneceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın erkekle sevgili olmak yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında hoşlandığın bir erkeği görmek elinize para geçeceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında hoşlandığın erkekle öpüştüğünü görmek ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin hoşlandığını görmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına inanılır.

Kahve falında hoşlandığın erkeği görmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir