AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkekten hoşlanmak

Kahve falında erkekten hoşlanmak

Kahve falında erkekten hoşlanmak yeni bir işte tartışma yaşanacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkekten hoşlanmak gördüyseniz:

  • Kararsızlığınızı, endişelerinizi veya bazı konulardaki belirsizlikleri diğerlerinin bilmemesinde fayda var.

Kahve falında hoşlandığın erkekle sarılmak kazandıklarının tadını çıkaracağına, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına delalettir.

Kahve falında hoşlandığın erkekle konuşmak fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, acı veren kazalara tabir olunur.

Kahve falında erkekten hoşlanmak kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine yorulur.

Kahve falında hoşlandığı erkek tarafından öpülmek dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın erkekle kavga etmek eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında hoşlandığın bir erkeği görmek hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığı erkeğin elini tutmak saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın bir erkekten hoşlanmak bereketli yağmurlara, onlardan hayırsızlık göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir