AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandıgı erkek görmek

Kahve falında hoşlandıgı erkek görmek

Kahve falında hoşlandıgı erkek görmek huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, hayırlı haberler alınacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işinde çok büyük bereket göreceğine, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hoşlandıgı erkek gördüyseniz:

  • İşinizi veya duygusal hayatınızı ilgilendiren ilişkilerinizde sıkıntılar yaşanabilir.

Kahve falında hoşlandığı erkeği öpmek sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkeğin senden hoşlandığını görmek falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine delalet eder.

Kahve falında hoşlandığın erkekle sevgili olmak sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın erkeği başkasıyla görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın erkekle sarılmak gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın erkeğe sarılmak ele güne muhtaç olacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkekten hoşlanmak bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında hoşlandığı erkeğe sarılmak rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir