AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığın erkekle öpüştüğünü görmek

Kahve falında hoşlandığın erkekle öpüştüğünü görmek

Kahve falında hoşlandığın erkekle öpüştüğünü görmek hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine, kazançta zarar edeceğine, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın erkekle öpüştüğünü gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda sizi savunmasız yakalayan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında hoşlandığın erkekle evlenmek düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın bir erkeği görmek tövbe edip hak yolunu seçeceğine, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkekten hoşlandığını görmek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında hoşlandığın erkek tarafından öpülmek ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, koltuğunun yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hoşlandığı erkeğe sarılmak elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, planların sarkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığı erkeğin elini tutmak elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, yaptıklarıyla sorgulanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın erkeği başkasıyla görmek hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkeğin senden hoşlandığını görmek maddi kayıpların sona ereceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir