AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığı erkeğin elini tutmak

Kahve falında hoşlandığı erkeğin elini tutmak

Kahve falında hoşlandığı erkeğin elini tutmak sevdiklerine kavuşacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, muradına eremeyeceğine, kötü günlerinin biteceğine, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına yorulur.

Kahve falında hoşlandığı erkeğin elini tutmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikir değiştirebilir veya farklı yönde ilerlemek isteyebilirsiniz.

Kahve falında hoşlandığın erkeğin elini tutmak fenalıkta bulunmaya, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına delalettir.

Kahve falında hoşlandığı erkeğin elini tutmak çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, başarısızlığa düşüleceğine delalettir.

Kahve falında hoşlandığı kızın elini tutmak bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kızın elini tutmak isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın birinin elini tutmak atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, sadece makamının değil kazancının da artacağına rivayet eder.

Kahve falında hoşlandığının elini tutmak insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında hoşlandıgın kişinin elini tutmak imkanlarının artacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında hoşlandığı kişinin elini tutmak kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir