AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığı kişi tarafından öpülmek

Kahve falında hoşlandığı kişi tarafından öpülmek

Kahve falında hoşlandığı kişi tarafından öpülmek eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında hoşlandığı kişi tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkmaya başlayan şeyleri çözebilmek için geçmiş tecrübelerinize ihtiyacınız olabilir.

Kahve falında hoşlandığı kişi tarafından öpülmek musibetlerin yaşanacağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine yorulur.

Kahve falında hoşlandığı erkek tarafından öpülmek baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına işarettir.

Kahve falında hoşlandığın erkek tarafından öpülmek evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle dans etmek kazancının her gün daha fazla artacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine inanılır.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle evlendiğini görmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine inanılır.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle yatmak aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle gezmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle barışmak sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, yanlış adımlar atacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir