AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkekten hoşlandığını görmek

Kahve falında bir erkekten hoşlandığını görmek

Kahve falında bir erkekten hoşlandığını görmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkekten hoşlandığını gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri dile getirme veya sunma biçiminiz isteklerinizin gerçekleşmesinde veya olayların umut ettiğiniz şekilde gelişebilmesinde etkili olacağa benziyor.

Kahve falında hoşlandığı erkekle telefonda konuşmak emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına işarettir.

Kahve falında hoşlandığın erkek tarafından öpülmek dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına yorulur.

Kahve falında hoşlandığın erkekle kavga etmek hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın erkeği öpmek bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın erkekle öpüşmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hoşlandığın erkeği görmek hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında hoşlandığı erkeğin elini tutmak ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına işaret eder.

Kahve falında hoşlandığın erkeğin elini tutmak büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir