AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığı erkek tarafından öpülmek

Kahve falında hoşlandığı erkek tarafından öpülmek

Kahve falında hoşlandığı erkek tarafından öpülmek sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, herkesin istediği şeye kavuşacağına, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına yorulur.

Kahve falında hoşlandığı erkek tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • İnsanlar şikayet veya eleştirilere aşırı tepkiler verebilirler.

Kahve falında hoşlandığın erkek tarafından öpülmek ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında hoşlandığı erkek tarafından öpülmek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına tabir olunur.

Kahve falında hoşlandığı kişi tarafından öpülmek zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığı erkeği öpmek işinin her geçen gün büyüyeceğine, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığı erkeği görmek deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir erkekten hoşlanmak hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hoşlandığı erkekle konuşmak aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında hoşlandığın erkeği görmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir