AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığın kişiyle evlendiğini görmek

Kahve falında hoşlandığın kişiyle evlendiğini görmek

Kahve falında hoşlandığın kişiyle evlendiğini görmek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, sağlığının yerinde olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle evlendiğini gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizin gerçeğe yakınlığı konusunda daha dikkatli olmanız gerekiyor.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle evlenmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle evlendiğini görmek iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hoşlandığın biriyle evlenmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında hoşlandığın erkekle evlenmek atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında hoşlandığı kızla evlenmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında hoşlandığın kızla evlenmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle telefonda konuşmak tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında hoşlandığı kişi görmek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hayatının da kolaylaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir