AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığın kişiyle gezmek

Kahve falında hoşlandığın kişiyle gezmek

Kahve falında hoşlandığın kişiyle gezmek istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, rakiplerine karşı güç elde edeceğine, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle gezmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ilgilendiren konularda dikkatli hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle gezmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında hoşlandığın kişinin evine gitmek çok ünlü bir kişi olacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine yorulur.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle el ele tutuşmak zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine yorulur.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle çıktığını görmek büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığı kişiyle öpüşmek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına yorulur.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle telefonda konuşmak içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle yatmak rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine delalettir.

Kahve falında hoşlandığınız kişiyi görmek derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir