AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığın kişiyle dans etmek

Kahve falında hoşlandığın kişiyle dans etmek

Kahve falında hoşlandığın kişiyle dans etmek kazalara ve belalara yakın duracağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle dans etmek gördüyseniz:

  • Size yaklaşan insanların hepsi iyi niyetli olmayabilir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle dans etmek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iki kişinin dans ettiğini görmek dininden vazgeçmeyeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle dans etmek işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, düzeninin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyle dans etmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine işarettir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle el ele tutuşmak yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine rivayet eder.

Kahve falında hoşlandığın kişiyi evlenirken görmek maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle evlendiğini görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle telefonda konuşmak alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir