AnaSayfa / Genel / Kahve falında havlu yıkamak

Kahve falında havlu yıkamak

Kahve falında havlu yıkamak bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, şansın bir türlü dönmeyeceğine, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, özlemlerini bitireceğine, işinden ekmeğinden olacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine rivayet eder.

Kahve falında havlu yıkamak gördüyseniz:

  • Gideceğiniz davetlerde yeni arkadaşlar edinebilirsiniz.

Kahve falında hortumla havlu yıkamak aile içindeki huzurun kaçacağına, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında havlu yıkamak sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz havlu yıkamak yaşanan zor günlerin biteceğine, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında havlu aldığını görmek şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına delalettir.

Kahve falında havlu kenarı oyası görmek sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine delalettir.

Kahve falında havluya sarılmak maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına delalet eder.

Kahve falında beyaz havlu asmak kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına inanılır.

Kahve falında üzerinde havlu görmek kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir