AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz havlu yıkamak

Kahve falında beyaz havlu yıkamak

Kahve falında beyaz havlu yıkamak güzel haberler alacağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz havlu yıkamak gördüyseniz:

  • Gözünüzü kulağınızı açmalısınız.

Kahve falında beyaz havlu yıkamak sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında hortumla havlu yıkamak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında havlu yıkamak iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında beyaz havlu vermek iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz kağıt havlu görmek böylece kişinin hafifleyeceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında kendini beyaz havluya sarılı görmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, işlerinde yeni bir sayfa açacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz havluya sarınmak her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, yüksek tahsil yapacağına işarettir.

Kahve falında beyaz havlu satın almak falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir