AnaSayfa / Genel / Kahve falında hortumla yıkamak

Kahve falında hortumla yıkamak

Kahve falında hortumla yıkamak şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, kuş gibi hafifleyeceğine, geçim derdine gireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, açların doyacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine tabir olunur.

Kahve falında hortumla yıkamak gördüyseniz:

  • Öğlen saatlerinde biraz kafanız birşeylere takılabilir.

Kahve falında hortumla evin içini yıkamak bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında hortumla duvar yıkamak yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında hortumla çamaşır yıkamak kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir yeri hortumla yıkamak kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, bilgi ile donanacağına delalettir.

Kahve falında hortumla evi yıkamak kişinin tüm hayatının değişeceğine, rahat bir hayata sahip olmaya tabir olunur.

Kahve falında hortumla merdiven yıkamak rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evini hortumla yıkamak dirliğin bozulabileceğine, mali krize gireceğine delalettir.

Kahve falında hortumla kapının önünü yıkamak elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir