AnaSayfa / Genel / Kahve falında hortumdan su görmek

Kahve falında hortumdan su görmek

Kahve falında hortumdan su görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına yorulur.

Kahve falında hortumdan su gördüyseniz:

  • Fikirler, ideolojiler, toplumsal olaylar, hümanist yaklaşımlar veya toplum olarak yardımlaşmayı gerektirecek gelişmeler ön plana çıkabilir.

Kahve falında uzun su hortumu görmek zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hortum su görmek kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, sonucun kendisi için çok iyi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hortumla su görmek sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hortumla su içmek ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, en küçük sorunda parlayacağına tabir olunur.

Kahve falında hortumdan su aktığını görmek çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında su hortumu tutmak sorunların yakın zaman içinde artacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hortumla su akıtmak çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına tabir olunur.

Kahve falında hortumdan su içmek mutlu ilişkiler kuracağına, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir