AnaSayfa / Genel / Kahve falında hortumla su fışkırtmak

Kahve falında hortumla su fışkırtmak

Kahve falında hortumla su fışkırtmak maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, patron koltuğuna geçeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına delalettir.

Kahve falında hortumla su fışkırtmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza zaman ayırmanız gerekiyor.

Kahve falında hortumla su fışkırtmak uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, zararların telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında fışkıran su görmek kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yerden su fışkırması görmek evde tatlı bir telaş yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında su fışkırması görmek saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine delalettir.

Kahve falında su fışkırtmak içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına alamet eder.

Kahve falında yerden fışkıran su görmek rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında suyun fışkırmasını görmek ruhani önderlik yapacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında yerden su fışkırmasını görmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir