AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun su hortumu görmek

Kahve falında uzun su hortumu görmek

Kahve falında uzun su hortumu görmek dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında uzun su hortumu gördüyseniz:

  • Hayatın ufak tefek oyunlarına yenilmemelisiniz.

Kahve falında uzun su hortumu görmek uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına delalet eder.

Kahve falında uzun hortum görmek kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hortumla su fışkırtmak ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hortumla su içmek helal rızıklara kavuşulacağına, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına delalettir.

Kahve falında hortumdan su aktığını görmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi su hortumu görmek aksiliklerin başgöstereceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında su hortumu görmek toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında hortumla su akıtmak verdiği sözleri tutacağına, kısmetlerinin artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir