AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil su hortumu görmek

Kahve falında yeşil su hortumu görmek

Kahve falında yeşil su hortumu görmek hasta ve üzgün olacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, seçkin bir eleman haline geleceğine, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil su hortumu gördüyseniz:

  • Fikirlerinizin değişmesine veya farklı bakış açılarına sahip olmanız nedeniyle karşı tarafa yanlış mesajlar verebilirsiniz.

Kahve falında yeşil su hortumu görmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına delalettir.

Kahve falında yeşil hortum görmek sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, kendine geleceğine delalet eder.

Kahve falında hortum su görmek alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında su hortumu görmek çok güzel günler geçireceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hortum ve su görmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah su hortumu görmek çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine rivayet eder.

Kahve falında hortumla duvara su tutmak uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında hortumdan akan suyu görmek ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir