AnaSayfa / Genel / Kahve falında hortum bağlamak

Kahve falında hortum bağlamak

Kahve falında hortum bağlamak neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine delalettir.

Kahve falında hortum bağlamak gördüyseniz:

  • Meslektaş veya iş arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirmeniz iş hayatınızla bağlantılı projelerinizde zıt görüşlerle karşılaşmanıza neden olabilir.

Kahve falında hortum bağlamak çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında ölü çenesi bağlamak boş yere korku duyulacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına yorulur.

Kahve falında kemer bağlamak büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin elini bağlamak hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beline kuşak bağlamak karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ipi bağlamak insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, edilen duaların kabul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabının bağcıklarını bağlamak ticaretinin büyüyeceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında bacağa ip bağlamak bir dediğini iki etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir